Συμμετοχή ΔΗΣΥΝ Παγγαίου σε Τουριστικές εκθέσεις στο Εξωτερικό

5νθήμερη νεανική εκδρομή ή ένα άνοιγμα προς το μέλλον του τουρισμού για τον τόπο μας;

Τουριστική έκθεση ‘’Holidays & Spa’’ στην Σόφια της Βουλγαρίας

Με μεγαλή, αν όχι απόλυτη, επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενεργή συμμετοχή μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Παγγαίου στις δύο σημαντικές τουριστικές εκθέσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στην Σόφια της Βουλγαρίας και στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα που μόλις τελείωσαν.

Κατά την διάρκεια αυτών των εκθέσεων, τα μέλη μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέες και νέους από τις χώρες αυτές, να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις πάνω στην τουριστική οικονομία και επιχειρηματικότητα, καθώς και, μέσω της εξωστρέφειας που τους διέπει, να δημιουργήσουν ένα ισχυρό πόλο έλξης για μελλοντική επίσκεψη στον Δήμο μας, το Παγγαίο μας, από τους ντόπιους Βαλκάνιους φίλους μας, που επρόκειτο να έλθουν το καλοκαίρι στην χώρα μας.

Τουριστική έκθεση στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας

Συγκεκριμένα, πηγές του Δήμου Παγγαίου αναφέρουν ότι:

Η γενική προσέλευση τόσο στην έκθεση όσο και ειδικά στο περίπτερου του Δήμου Παγγαίου ήταν αθρόα.

Κατά τη διάρκεια των ημερών η αντιπροσωπεία λειτούργησε με απόλυτη ομαδικότητα και οργάνωση, παρέχοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πιο συγκεκριμένα, στο περίπτερο μας γινόταν διανομή του έντυπου διαφημιστικού υλικού μας, το οποίο αναδείκνυε με τον καλύτερο τρόπο τον όμορφο Δήμο μας. Το εν λόγω υλικό αποτελεί ένα έντυπο της ιστοσελίδας VisitPageo όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα μας είτε να σκανάροντας το barcode που βρίσκεται στο έντυπο, είτε πληκτρολογώντας το όνομα της σελίδας. Επίσης δινόταν και ένας χάρτης της περιοχής με αναλυτικές τοπικές πληροφορίες. Επιπλέον, δημιουργήθηκε σχετικό οπτικοακουστικό υλικό το οποίο οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν στο περίπτερό μας.

Πολύ σημαντική ήταν η άμεση επαφή και επικοινωνία που είχαμε με επιχειρηματίες, επενδυτές και πολίτες που είτε προτιμούν σταθερά την περιοχή μας για επενδύσεις και διακοπές, είτε σκοπεύουν να το κάνουν άμεσα. Τέλος, πραγματοποιήθηκε μία παρουσίαση του Δήμου μας υπό τα βλέμματα του Πρέσβη της Ελλάδας στην Σόφια, Μάριου Λυμπερόπουλου, του Επικεφαλή του Γραφείου ΟΕΥ, Δημήτρη Μίχα και πολλών επισκεπτών.


Δημοσίευση Δήμου Παγγαίου στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
Χαμόγελο και καλή διάθεση από τα μέλη του ΔΗΣΥΝ Παγγαίου κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας

Ευχαριστούμε τόσο την Δημοτική αρχή για την ευκαρία που μας έδωσε για να πραγματοποιήσουμε αυτό το μαγικό ταξίδι, όσο και όλους τους αφανείς ήρωες που εκτέλεσαν με μεράκι όλες τις απαραίτητες διεργασίες για το συγκεκριμένο τελικό αποτέλεσμα.

Αυτό που μένει πάντα στο τέλος είναι τα χαμόγελα των μελών μας και οι εμπειρίες που αποκομίζουν από τέτοιου είδους δράσεις, πόσο μάλλον αυτές που αφορούν την εξωστρέφεια και την τριβή με άλλους πολιτισμούς και κοινωνίες.

Ας κρίνει, λοιπόν, ο καθένας μας, αν όντως αξίζει να πραγματοποιούνται τέτοιου είδους “5νθήμερες εκδρομές” ή αν θα πρέπει να παραμείνουμε εσώκλειστοι στο “καβούκι” μας, περιμένοντας τους άλλους να κάνουν αυτά που θα έπρεπε ήδη να θεωρούνται πεπραγμένα για ένα Δήμο Παγγαίου που όντως θέλει να πάει μπροστά…

Εμείς διαλέξαμε το πρώτο πάντως, και σας το συνιστούμε ανεπιφύλακτα!

δήμος παγγαίου, νεολαία, τουρισμός

Copyright © 2021 Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Παγγαίου. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.