13η Συνεδρίαση ΔΗΣΥΝ Παγγαίου

Δελτίο Τύπου 27/03/2021

Κατά την διάρκεια της 13ης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Παγγαίου, η οποία έγινε διαδικτυακά το Σάββατο 27 Μαρτίου του 2021, συζητήθηκαν θέματα και προτάσεις που αφορούσαν κυρίως το πεδίο περιβάλλοντος και του αθλητισμού.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν περισσότερα από τα 2/3 του Σώματος και όλοι πήραν τον λόγο για συζήτηση και κατάθεση ιδεών γύρω από αυτά τα πεδία. Συγκεκριμένα, το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής αλλά και της Επιτροπής Οικονομίας και Χρηματοδότησης, ο συνάδελφος Γεώργιος Θεριακής, έφερε στην κουβέντα 3 πρωτοποριακές προτάσεις που υπερψηφίστηκαν από όλα τα μέλη του Σώματος και οδηγήθηκαν στις αντίστοιχες Επιτροπές Αθλητισμού και Περιβάλλοντος ώστε να διαμορφωθούν κατάλληλα και να κατατεθούν στον Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας.

Δημαρχείο Παγγαίου: Εκεί που οι ιδέες μας παίρνουν σιγά-σιγά σάρκα και οστά!

Τέλος, υπήρξε ενημέρωση από την Οργανωτική Επιτροπή για την πορεία της επικοινωνίας με τους Προέδρους των Κοινοτήτων του Δήμου μας καθώς και η προώθηση των προτάσεων που μας στέλνουν στις Επιτροπές για επεξεργασία και αναδιαμόρφωση. Πολύ σύντομα θα υπάρξει εκ νέου επικοινωνία και με άλλα όργανα του Δήμου μας καθώς οι προτάσεις των νεανίδων και των νέων πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο.

Είμαστε εδώ και είμαστε κοντά σε όλους τους νέους συνδημότες μας που θέλουν να κάνουν τα όνειρά τους πράξη! Να είστε όλοι καλά και να μείνετε ασφαλείς. Γιατί μπόρα είναι και θα περάσει!

δήμος παγγαίου, νεολαία

Copyright © 2021 Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Παγγαίου. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.