14η Συνεδρίαση ΔΗΣΥΝ Παγγαίου

Δελτίο Τύπου 17/04/2021

Κατά την διάρκεια της 14ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Παγγαίου, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Απριλίου και ώρα 19:00, είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Χρήστο Μποσμπότη, ο οποίος με την σειρά του ενημερώθηκε για τις δράσεις μας αλλά και μας ενημέρωσε για τις επόμενες κινήσεις του Διοίκησης του Δήμου για τους τομείς αυτούς.

Κεντρική Βιβλιοθήκη Ελευθερούπολης: Μία από τις πιο πληρέστερες σε υλικό και αρχείο σε όλα τα Βαλκάνια!

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της ημερήσιας διάταξης συζητήθηκαν και ενημερώθηκαν όλα τα μέλη για τις προτάσεις από την ομάδα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Αστικής Ζωής, Παιδείας και Υγείας, οι οποίες είχαν ήδη ψηφιστεί και επρόκειτο να προωθηθούν στον Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας. Υπήρξε επίσης και συζήτηση με τον κ. Μποσμπότη για την πρόταση της διοργάνωσης μίας ημερίδας με θέμα την οδική συμπεριφορά και αγωγή, ιδιαίτερα κατά την θερινή περίοδο, όπου λόγω της τουριστικής κίνησης τα ατυχήματα είναι εμφανώς πιο αυξημένα.

Τέλος, το Σώμα υπερψήφισε την πρόταση της ομάδας του Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης με θέμα τον καθαρισμό της παραλίας του Βρασίδα στην Νέα Πέραμο, καθώς και η περαιτέρω ανάπτυξη της παρούσας πρότασης ώστε να διοργανωθεί από κοινού με την διοίκηση του Δήμου μία εθελοντική δράση με βάση αυτήν.

δήμος παγγαίου, νεολαία

Copyright © 2021 Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Παγγαίου. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.