2η Έκτακτη Συνεδρίαση ΔΗΣΥΝ Παγγαίου 2023-2025

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11/12/2022

Κατά την διάρκεια της 2ης Έκτακτη Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Παγγαίου, η οποία πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 20:00, συζητήθηκαν θέματα της ημερισίας διάταξεις με τον αριθμό των παρόντων μελών, που συμμετείχαν σε αυτή, να ανέρχεται στα 14 και τον αριθμό των απόντων σε 21.

Τα θέματα συζήτησης που παρατέθηκαν (με σειρά συζήτησης από την ολομέλεια), με βάση την ημερίσια διάταξη του Σώματος ήταν τα εξής:

Ανανέωση ιστοσελίδας

Υπερψήφιση της πρότασης ανανέωσης της υπάρχουσας ιστοσελίδας που χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το ΔΗΣΥΝ Παγγαίου.

Κοινοποίηση κοινωνικών δράσεων όλων των φορέων – επιχειρήσεων του δήμου

Απόφαση του Σώματος για αέναη κοινοποίηση όλων των κοινωνικών δράσεων όλων των
φορέων – επιχειρήσεων του δήμου, με επιφυλακτικό χαρακτήρα και πάντα με την επίβλεψη της Οργανωτικής Επιτροπής του ΔΗΣΥΝ.

Σύνταξη νέου καταστατικού

Δημιουργία ομάδας που θα επιληφθεί του θέματος ανανέωσης και εκ νέου δημιουργίας του κανονισμού λειτουργίας του Σώματος της νέας θητείας.

Επιλογή διαδικασίας προσθήκης Γραμματέα – πρακτικογραφου και υπεύθυνου επικοινωνίας Β’

Απόφαση μη ύπαρξης νέων θέσεων για τις θέσεις του Αναπληρωτή Γραμματέα-Πρακτικογράφου και Υπέυθυνου Επικοινωνίας Β’, με σχετική πλειοψηφία. Τυχών αρμοδιότητες πρακτικογράφου θα αναλαμβάνουν τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής, ενώ θα δημιουργηθεί ομάδα επικοινωνίας με υπεύθυνο τον Μαρουφίδη Μάκη (Υπεύθυνος Επικοινωνίας), ώστε να αναλάβει τα Social media και την ιστοσελίδα.

Σύνταξη επιστολής ύπαρξης ΔΗΣΥΝ ΠΑΓΓΑΙΟΥ και έναρξη συζητήσεων συνεργασίας με όλους
τους φορείς του δήμου και όχι μόνο

Αποφασίστηκε η δημιουργία επιστολής ύπαρξης ΔΗΣΥΝ Παγγαίου, καθώς και η δημοσίευσή της να γίνει και δημόσια σε όλα τα Μέσα Επικοινωνίας που διαθέτει το Σώμα, με απότερο σκοπό την δήλωση πρόθεσης συνεργασίας με φορείς και επιχειρήσεις σε όλο το μήκος και πλατός του Δήμου Παγγαίου.

Επιλογή νέας πλατφόρμας διεξαγωγής διαδικτυακών συνεδριάσεων

Έναρξης αναζήτησης νέας πλατφόρμα διεξαγωγής των τηλεδιασκέψεων του Σώματος, προς αποφυγή κωλυμάτων υλικοτεχνικού χαρακτήρα.

Ενημέρωση για εορταστικές δράσεις

Αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού περιεχομένου (email), όπου θα αναγράφονται οι ημερομηνίες για τις εορταστικές δράσεις, που θα αφορούν την συμμετοχή του Συμβουλίου, όπου και θα παρέχεται η δυνατότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή των μελών σε αυτές.

Πρόσκληση ΔΗΣΥΝ Θεσσαλονίκης

Ανακοίνωση της πρόσκλησης σε εκδήλωση από το ΔΗΣΥΝ Θεσσαλονίκης για τα 4 χρόνια λειτουργίας του, με σκοπό την συμμετοχή των μελών μας σε αυτή.

Πρόγραμμα Εορταστικών Εκδηλώσεων του Χριστουγεννιάτικου Ονείρου 2022 στην Ελευθερούπολη

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Παγγαίου σας εύχεται ολόψυχα Καλές Γιορτές, και καλεί όλες τις νεανίδες και όλους τους νεανίες του Δήμου να συμμετέχουν ενεργά στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας, καθώς προγραμματίστηκαν αποκλειστικά για αυτούς με πολλή αγάπη και μέρακι!

Copyright © 2021 Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Παγγαίου. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.