Σχετικά με το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Παγγαίου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Παγγαίου ιδρύθηκε στις 5 Ιουνίου του 2020 έπειτα από την ανάγκη για νεανικές λύσεις σε προβλήματα που ταλανίζουν την καθημερινότητα των δημοτών της ευρύτερης περιοχής του Παγγαίου.

Επρόκειτο για Διοικητικό και Συμβουλευτικό Όργανο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Δήμου Παγγαίου, στο οποίο έχουν ενεργό ρόλο συμμετοχής 33 νέες και νέοι δημότες του Δήμου Παγγαίου ηλικίας από 15 έως 28 ετών, με κυρίαρχο σκοπό την επιβολή προτάσεων και συμβουλευτικών ιδεών υπέρ της ανάπτυξης του μέλλοντος του Δήμου Παγγαίου μέσα από την απρόσκοπτη και νεανική οπτική τους.

Με κοινό γνώμονα την αγάπη για τον τόπο τους, την ανάγκη για ουσιαστικές και υλοποιήσιμες ιδέες για τους συνδημότες τους, οι νέοι αυτοί καλούνται να αποδείξουν ότι ενδιαφέρονται για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και πως θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για έναν καλύτερο και πιο σύγχρονο Δήμο Παγγαίου!

 • Α. Οργάνωση συμβουλίου

  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΉ ΕΠΙΤΡΟΠΉ
  Πρόεδρος: Μάρκος Μάρκου
  Αντιπρόεδρος: Γιώργος Νικολαΐδης
  Γραμματέας : Αγγελική Νεστορίδου, Κρυσταλία Αντωνιάδου
  Υπεύθυνος επικοινωνίας : Μάκης Μαρουφίδης, Βασιλική Σεϊτίδου
  Οργανωτική Επιτροπή : Γιώργος Θεριακής , Ελπινίκη Δήμου, Σωτήρης Σοφιανόπουλος

 • Β. Υπεύθυνη δήλωση

  Όλα τα μέλη καλούνται να υπογράψουν μια υπεύθυνη δήλωση η οποία θα σας σταλεί ηλεκτρονικά. Αφορά την έγκριση σας ότι μπορούμε να χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας και το πρόσωπο σας, αποκλειστικά για τις χρήσεις του συμβουλίου.

  Είναι ένα τυπικό θέμα που πρέπει όμως να γίνει.

  Τη στέλνεται συμπληρωμένη στο email: disyn@dimospaggaiou.gr

  Όποιος δεν έχει την δυνατότητα συμπλήρωσης ηλεκτρονικά , στη πρώτη συνεδρίαση που θα κάνουμε διά ζώσης (στο Δημαρχείο στο αμφιθέατρο ή αίθουσα συνεδριάσεων ), θα σας δοθεί η δυνατότητα να την υπογράψετε εκεί
  ( !! Όσα μέλη του συμβουλίου είναι ανήλικα , η δήλωση πρέπει να φέρει και την υπογραφή του γονέα ) .

 • Γ. Συναντήσεις

  Αμφιθέατρο Φρίξος Παπαχρηστίδης, Δημαρχείο Ελευθερούπολη
  Το ΔΗΣΥΝ συνεδριάζει κυρίως διαδικτυακά (λόγω και των συνθηκών) μέσω της εφαρμογής google meet.


  Πληροφορίες χρησιμοποίησης εφαρμογής.
  Σας αποστέλλεται το λινκ της συνάντησης. Εσείς αρχικά πρέπει να είστε συνδεδεμένοι με έναν google λογαριασμό, όπου θα φαίνεται το ονοματεπώνυμο σας. Καλό θα ήταν να χρησιμοποιείται κυρίως υπολογιστή, γιατί μέσω κινητού παρουσιάζονται επιπλοκές και κάποιες μάρκες δεν υποστηρίζουν την εφαρμογή. Εσείς είτε εισέρχεστε πρώτα στην εφαρμογή και κάνετε copy paste το meeting link, είτε κάνετε κατευθείαν copy paste το meeting link στην μπάρα αναζήτησης. Μετά πατάτε να συμμετέχετε στη συνάντηση και περιμένετε την έγκριση. Καλό θα ήταν να μπαίνετε δέκα λεπτά πιο νωρίς ώστε οποιοδήποτε πρόβλημα να το λύνουμε. Για όποια απορία έχετε επικοινωνήστε με μέλη της επιτροπής.

 • Δ. Εmail

  Το email του συμβουλίου είναι το παρόν όπου και μπορείτε να στέλνετε τις προτάσεις σας, απορίες, αρχεία, επιστολικές ψήφους, κλπ. : disyn@dimospaggaiou.gr

 • Ε. Blog και Social Media

  Διαθέτουμε ένα ιστολόγιο (blog) , σελίδα και προφίλ στο Facebook όπου διαχειριστής είναι ο Μάκης Μαρουφίδης

  Facebook Page

  Facebook Προφίλ

  Facebook Ομάδα κλειστή ομάδα που προς το παρόν είναι ανενεργή ( εκεί μπορείτε να ανεβάσετε κάποια δράση ή ενδιαφέρον άρθρο που βρήκατε ώστε να τα έχουμε συγκεντρωμένα ( ζητήστε να μπείτε )

  Blog

  Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα εκπροσωπούμε και εμείς κάνοντας μια κοινοποίηση ώστε να γίνει ευρέως γνωστό η προσπάθεια μας.

 • Ζ. Στοιχεία επικοινωνίας

  Τα στοιχεία επικοινωνίας θα τα βρείτε στο αρχείο που επισυνάπτεται.

 • Η. Φόρμα εγγραφής

  Η φόρμα εγγραφής στο μητρώο νέων που θα ήταν καλό να κάνετε κοινοποίηση
  πατήστε εδώ

 • Θ. Πλατφόρμα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας

  Η πλατφόρμα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας που χρησιμοποιούμε
  Zeus


  και το εγχειρίδιο χρήσης που πρέπει να διαβάσετε :
  α. εδώ και β. εδώ

Copyright © 2021 Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Παγγαίου. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.